Aktiviteter

Bokningar tel. +46 (0) 372 91102

info@hagern.com

Aktiviteter

Aktiviteter i hjärtat av Småland

- Är du sugen på att koppla av eller aktiveras? -

 

Ingen fara, här kan du njuta på precis det sätt som just du önskar!

Med direkt anknytning till den fina sandstranden finns möjlighet att paddla kanot, kajak eller varför inte delta i en guidad fisketur där du får lära dig om olika typer av fiske samtidigt som du njuter av det vackra landskapet? 


Njut på bästa sätt i en stressfri miljö där möjligheterna är oändliga, titta på videon och blir inspirerad!


© all rights reserved Krondahl & Sandrock

FISKA I SJÖN BOLMEN


På Bolmsö erbjuds varierat fiske med möjlighet till roddbåt med plats för 4 personer. Koppla av med ett metspö vid bryggan för att fiska aborre, eller testa mer avancerade tekniker så som jerkbait för att fånga gädda eller trolling för att utmana gös rekordet!


Fiskekort är ett krav och finns tillgängligt att köpa online innan ni ger er ut på sjön.


Titta på videon om att cyckla "Bolmen runt"

CYKLA


Vill du utmana dig själv eller utforska ön? Kanske till och med båda. Det är inget problem! Här kan du cykla landsvägscykling för längre distanser och känna pulsen   längs de fina otrafikerade vägarna runt sjön.Vik av på de små grusvägarna för att upptäcka naturen och djurlivet i ett lugnare tempo. Via karta kan du enkelt guida dig runt ön och utforska den vackra småländska naturen som Bolmsö erbjuder!

Vi har några cyklar att hyra ut i fall du behöver.


Cykla Bolmen runt?

En skön tur i närområdet är att cykla runt sjön Bolmen. Det blir cirka tolv mil i cykelsadeln och lämpar sig bra för två dagars trampande. Du kan antingen starta ifrån Hägern B&N eller vi kan vara en etapp i din planering.


Karta och information om Bolmen runt cykelturMorgonstund har guld i mun


Tycker vi i alla fall! Därför erbjuder vi en lantligt inspirerad frukost med närproducerade råvaror och varierat innehåll för att passa hela familjen. Avnjut frukosten i solen på terrassen, eller varför inte ta en sovmorgon och få frukosten levererad vid dörren? Vi gör allt för att anpassa oss efter just dina önskemål och för att du ska få den bästa upplevelsen!

VANDRA


Vill du utforska ön på egen hand är det bara att låna en karta med markerade vandringsleder. Passa på att plocka svamp och bär beroende på säsong och njut av allt som naturen har att erbjuda!


Endast 40 min från oss kan du besöka Store Mosse National Park med många vandringsleder. Även Jälluntoftaleden på 12 km ligger nära oss.KOPPLA AV


När du är redo för avkoppling, varför inte börja med ett uppfriskande dopp i sjön.

När vädret inte tillåter öppnar vi upp grillstugan med plats för uppemot 10 personer där du kan grilla efter eget önskemål, kanske till och med dagens fångst?BADA


Njut av solen på vår barnvänlig sandstrand och bada i sjön Bolmens friska vatten. Allt detta inom några få steg från ditt rum.


Andra barnaktiviteter i närheten av Bolmsö som vi rekommenderar:

High Chaparral western park

Älgparker

Sagomuseet och Minivärlden i Ljungby

Rida på Östergård ridskola på BolmsöVi erbjuder boende och avkoppling i en stressfri miljö, men också möjligheten till olika aktiviteter i naturen för den som vill.

KONTAKTA OSS


Kyrkbyvägen 12

341 93 Bolmsö | Sverige


info@hagern.com


+46 (0)706 506 279
+46 (0)372 911 02

Besök oss på Facebook för

senaste erbjudandetAll rights reserved 2020 ©  Hägern Bed & Nature